Charla de motivación amb @ashrafkachach

 Charla orientativa

Hola buenos días

 Os venimos a contar sobre la charla de motivación que nos dieron el día 2 de marzo, un orientador llamado @ashrafkachach. 

Nos explicó un poco sobre que no pasa nada si empezamos nuestra vida desde abajo, sin la ESO nosotros podemos tener una recompensa. Que no nos preocupamos por lo que podía llegar a opinar la gente sobre nosotros y a que nos dedicamos. 

Que siempre hay gente que se ría de nosotros, pero tenemos que pasar de ellos y luego que vean que hemos salido adelante con nuestra vida, haciendo lo que verdaderamente nos guste.

Queriamos agradecer a Ashraf por venir aquí, explicar su experiencia con su trabajo y su vida en general, también por la voluntad de venir a orientarnos sobre la vida académica laboral. Nos comentó que si le necesitábamos , podíamos contactar con el por cualquier duda.

A ver si mas adelante no volvemos a encontrar!

Os dejamos su contacto en Instagram  @ashrafkachach





Hola bon dia!,

Us venim a explicar sobre la xerrada de motivació que vam rebre el dia 02 de març un orientador anomenat @ashrafkachach

Ens va explicar una mica sobre que no passa res si comencem la nostra vida des de a baix, sense la ESO nosaltres podem tenir una recompensa. Que no ens preocupem pel que pot arribar a opinar la gent de nosaltres i a què ens dediquem.

Que sempre hi haurà gent que s’enrigui de nosaltres, però que hem de passar d’ells i després que vegin que hem sortit endavant amb la nostra vida, fent el que veritablement ens agrada.

Volem agraïr a Ashraf per venir i explicar la seva experiència amb la seva feina i la seva vida en general, també per la voluntat de venir a orientar-nos sobre la vida acadèmica laboral. Ens va comentar que el necessitem, podem contactar amb ell per qualsevol dubte.

A veure si més endavant ens tornem a trobar !


Comentaris